Gratis masterclass

In 5 stappen naar een onboarding programma

Ik deel met jou de 5 stappen om te komen tot een onboarding programma en creëer zelf een effectieve onboarding.

Meld je hieronder gratis aan.

Master foto 1
UPS 1.4

Basiselementen

Ik deel inzichten in het ontwerpen van een onboarding programma. Ontdek welke strategieën ingezet kunnen worden om een goede eerste indruk te creëren.

USP 2.4

Praktisch

Ik geef een aantal theoretische inzichten en vertaal deze naar hoe je dit kan oppakken in de werkpraktijk. Maak daarna zelf de vertaling naar jouw organisatie.

USP 3.4

Diverse sectoren

Ik geef je tools die je kunt toepassen in iedere organisatie, ongeacht welke branche, of je nu een start-up bent of grow-up. Iedere stap is aan te passen aan jouw organisatie.

Master foto 2

Even voorstellen

Ik ben Claire Kros en Learning & Development consultant. Vanuit mijn rol als consultant heb ik veel uiteenlopende onboarding programma’s mogen ervaren als nieuwe medewerker. Ook heb ik als Learning & Development consultant verschillende onboarding programma’s ontwikkeld.

Ik was degene die ervoor moest zorgen dat de nieuwe medewerkers alles van de organisatie te weten kwamen en een fijne start kregen in de organisatie. Het was mijn taak dat een nieuwe medewerker zo snel als mogelijk een meerwaarde voor het bedrijf kon zijn. Hierbij pas ik altijd dezelfde stappen en strategieën toe om te komen tot een passend programma. Afhankelijk van het bedrijf worden de stappen organisatie-specifiek uitgewerkt.

Veel organisaties vinden het lastig om een onboarding programma te structureren. Ze weten niet waar ze moeten beginnen bij het opzetten van een onboarding. In deze masterclass neem ik je mee in de basis stappen en strategieën, zodat je zelf het ontwerpen van je onboarding op kunt pakken.

Deelnemen?

Herken je de volgende punten? Dan is deze masterclass voor jou!

Een onboarding is geen one-size-fits-all, daarom wil je een onboarding programma dat past bij jouw organisatie en nieuwe medewerkers.

De onboarding richt zich voornamelijk op de administratieve aspecten, zoals het invullen van papieren en het afvinken van taken, in plaats van de sociale integratie en professionele ontwikkeling van nieuwe medewerkers.

Ongeacht de bedrijfstak, je wilt onboarding processen optimaliseren voor een blijvende indruk.

Door gebrek aan tijd, is de (door)ontwikkeling van de onboarding nog niet opgepakt, daardoor is de onboarding onvolledig en de effectiviteit laag.

Op dit moment heb je niet de expertise om een doordacht onboarding programma te ontwikkelen.

Ontdek de strategieën die het verschil maken in effectieve onboarding.

In deze masterclass krijg je niet alleen inzicht, maar geef ik je direct de

tools om een impactvol onboarding proces te ontwikkelen.

Wil je de onboarding structureren en optimaliseren voor jouw organisatie?

Meld je nu gratis aan.