Gratis e-book

In 6 fases naar een succesvol onboarding plan!

Start nu met maken van een gestructureerde onboarding en gebruik deze gids.

Geschikt voor bedrijven van elke omvang en in iedere branche.

ebook foto 1
UPS 1.4

Structuur

Ontdek de redenen waarom bedrijven moeite hebben met het implementeren van een gestructureerde onboarding.

USP 2.4

Checklist

Gebruik de handige checklist om je huidige onboarding te beoordelen en inventariseer mogelijke verbeterpunten.

USP 3.4

Stapsgewijs

Leer in fases hoe je, stap voor stap, een onboarding plan opbouwt dat aansluit bij de behoeften van jouw bedrijf.

ebook foto2

Waarom dit e-book?

Het is een situatie waar veel bedrijven zich in bevinden. Ondanks het toenemende bewustzijn van het belang van een onboarding, worstelen veel bedrijven nog steeds met het opzetten, ontwikkelen en implementeren van een gestructureerd proces.

Door de efficiëntie van trainingsprocessen te verbeteren, opent een goed opgezet onboarding programma niet alleen de deur naar aanzienlijke kostenbesparingen, maar legt het ook de basis voor een soepele integratie. De focus ligt niet alleen op het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op het welzijn en de betrokkenheid van elke nieuwe medewerker. Het resultaat is niet alleen een geoptimaliseerd bedrijfsproces, maar ook een sterker team.

Ik neem je daarom mee in 6 fases om een onboarding programma te ontwikkelen dat past bij je bedrijf. Wanneer je de stappen direct toepast heb je een passend onboarding ontwikkelplan. Je ontwikkelt een onboarding waarmee jij nieuwe medewerkers de beste start kan geven bij je bedrijf.

In het e-book

Wat kan je verwachten?

De checklist in dit e-book is een waardevol hulpmiddel waarmee je kunt evalueren of belangrijke elementen al zijn geïntegreerd in je huidige onboarding proces.

Ontwikkel een onboarding programma dat niet alleen gericht is op het optimaliseren van bedrijfsprocessen, maar ook op het creëren van een soepele integratie voor nieuwe medewerkers.

Ontvang inzichten in strategieën die toepasbaar zijn op bedrijven van alle groottes, ongeacht of het gaat om start-ups, scale-ups of organisaties met of zonder specifiek HR-personeel.

Je leert niet alleen theoretische kennis, maar je maakt een concreet ontwerp dat je direct kunt toepassen om de onboarding in jouw organisatie te optimaliseren.

Ontdek de uitdagingen waarmee bedrijven worstelen bij het opzetten en implementeren van een onboarding programma.

Zet de eerste stap naar een gestructureerd en geoptimaliseerd onboarding programma,

dat de integratie van nieuwe medewerkers verbetert.

Wil je ook direct aan de slag om je nieuwe medewerkers een fijne start te geven in je organisatie?

Download nu mijn gratis e-book.