Create your own onboarding

Ontwikkel zelf in één dag de onboarding voor jouw organisatie.

De training heeft een beperkt aantal deelnemers. Schrijf je nu in voor de interesselijst en ontvang als eerste alle informatie over de training en een kortingscode.

Create foto 1

Maak je eigen onboardingplan

Als organisatie ben je bewust van de uitdagingen die gepaard gaan met het verwelkomen en integreren van nieuwe medewerkers. Het gebrek aan een gestructureerd onboarding proces kan leiden tot vertraagde productiviteit, miscommunicatie binnen het team en mogelijk verloop van waardevolle nieuwe medewerkers. Een effectieve onboarding is daarom cruciaal om ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers snel en naadloos integreren, bijdragen aan de bedrijfscultuur en direct bijdragen aan de groei van jouw organisatie.

Deze training is ontwikkeld met het idee dat elk bedrijf uniek is. Het biedt praktische oplossingen om onboarding processen te stroomlijnen, waardoor de efficiëntie toeneemt bij het inwerken van nieuwe medewerkers en jouw bedrijf beter is voorbereid op de instroom van nieuwe collega's.

Is dit herkenbaar?

Herken jij de volgende punten over de onboarding binnen jouw bedrijf?

Op dit moment is er interne capaciteit beschikbaar om de onboarding een upgrade te geven, maar je weet niet waar je moet beginnen. Er ligt geen concreet ontwikkelplan.

Je bedrijf heeft steeds vaker te maken met nieuwe medewerkers en het inwerken van de nieuwe medewerkers kost het bestaande personeel veel tijd. Daarom wil je de belasting op de bestaande medewerkers verlagen.

Het ontwikkelen van een passende onboarding staat al een aantal maanden op je to-do lijst.

Momenteel ervaar je tijdsdruk in de ontwikkeling van de onboarding, door het ontbreken van onboarding expertise en ervaring.

Op dit moment ontbreekt het aan een aangepaste onboarding die volledig aansluit op de behoeften van jouw organisatie en nieuwe medewerkers.

create foto 2

Wat biedt deze training

Na deze training heb je een volledig onboarding plan dat je direct kan ontwikkelen. Je hebt niet alleen de theoretische basis, maar ook een content-lijst opgesteld met effectieve interventies, zodat je met je eigen team de ontwikkeling van de onboarding kan oppakken.

Het resultaat is een direct toepasbaar plan dat is afgestemd op de specifieke behoeften van jouw organisatie, waardoor je de efficiëntie van het inwerkproces verbetert en meetbare resultaten behaalt.

Schrijf je vandaag nog in om de onboarding van jouw organisatie vorm te geven met een doelgerichte en effectieve onboarding. Ik neem je in deze training mee in de stappen die je moet zetten om een gestructureerd onboarding plan te maken. Jij maakt de vertaling naar de praktijk en jouw organisatie.

Schrijf je nu in voor de training: Create your own onboarding.

De training is gericht op de praktische toepasbaarheid in jouw organisatie. Het is een hands-on training die je in staat stelt om direct een toepasbaar onboarding ontwikkelplan te bouwen, ongeacht of je nu een doorgewinterde professional bent of net begint. Deze training biedt waardevolle inzichten en middelen om jouw onboarding te ontwikkelen of naar nieuwe hoogten te tillen.

De training

UPS 1.4

Theoretische basis

Het trainingsprogramma begint met de theoretische basis voor het ontwikkelen van een effectief onboarding programma. Je krijgt theoretische kennis over de basis elementen voor het creëren van een ontwikkelplan.

USP 2.4

Praktische toepassing

Na het theoretische gedeelte gaan we direct over naar de praktijk. We passen de kennis toe door deze te vertalen naar jouw specifieke organisatiecontext. Samen maken we een concreet ontwikkelplan dat aansluit bij de behoeften van jouw organisatie.

USP 3.4

Onboarding expertise

Ik begeleid en ondersteun je bij het toepassen van de theoretische kennis in de praktijk. Tijdens de training kan je gebruik maken van mijn kennis en ervaring op het gebied van onboarding.

"Maak of verbeter jouw onboarding met deze training en

ontwikkel jouw onboarding ontwikkelplan welke je direct kan toepassen en ontwikkelen in je organisatie."

Claire

De resultaten zijn:

Deskundige begeleiding
Leer van een onboarding expert met ervaring in onboarding en learning, die je door elke stap van het ontwikkelproces zal leiden.

Praktische vaardigheden
Ontwikkel concrete en toepasbare vaardigheden die direct kunnen worden gebruikt bij het creëren van een onboarding plan voor jouw organisatie.

Aanpasbaar aan jouw bedrijf
Ontvang frameworks en tools die je kunt aanpassen aan de kenmerken en behoeften van jouw organisatie.

Efficiëntie en tijdsbesparing
Bespaar tijd door gebruik te maken van strategieën en best practices, in plaats van het wiel opnieuw uit te vinden.

Focus op meetbare resultaten
Leer doelen te stellen en meetbare resultaten behalen om de effectiviteit van je onboarding proces te meten en te verbeteren.

Netwerkmogelijkheden
Verbind met andere professionals en deel ervaringen, wat de kans biedt om te leren van successen en uitdagingen van anderen.

Verhoogde zelfverzekerdheid
Ontwikkel het vertrouwen om een onboarding plan te ontwikkelen, zelfs als je geen ervaring hebt in dit vakgebied.

Aan het einde van de training heb je een concreet ontwikkelplan

welke je direct kan toepassen bij de ontwikkeling van de onboarding voor jouw organisatie.

Bij deelname ontvang je deze editie gratis

Template

Ontvang een ontwikkeltemplate.

Waarin je de ontwikkelkaders kunt uitschrijven en een concrete contentlijst kan uitwerken.

Ondersteuning

Na de training heb je 4 weken de mogelijkheid om vragen te stellen.

Dit kunnen vragen zijn die je bent vergeten of iets waar je tegen aanloopt bij de ontwikkeling en uitwerking van het plan.

Feedback

Het is mogelijk één keer feedback op je uitwerking te ontvangen na de training.

De feedback ontvang je via de mail. Op die manier kun je ook na de training gebruik maken van mijn expertise.

Wil jij in één dag een onboarding ontwikkeling voor jouw organisatie?
Meld je aan voor de trainingsdag.